Info & tips >> Halloween Make-up

Halloween Make-up

Heb je een Halloween feestje en wil je mooi voor de dag komen met een Halloween make-up. Wij verkopen alles voor extreme make-up van mooie kleuren oogschaduw tot valse wimpers, zodat jij als met een enge gottic look of als echte Halloween vamp voor de dag kunt komen. Laat je inspireren door onze voorbeelden.

Niets is zo leuk om met Halloween creatief bezig te zijn en je outfit passend te maken met een mooie make-up of schmink creatie. Verander jezelf of je vrienden in een mooie vampier. Geef je eigen draai eraan en maak de vampier sexy of juist griezelig.

 

De Vampier make-up look

Vampiers zijn geslepen en verfijnd, dus zorg ervoor dat je make-up precies en beschaafd overkomt.

Het gezicht moet er heel bleek uitzien. Gebruik een lichte foundation, zodat je eruit ziet alsof je nog nooit in de zon hebt gezeten.

De mond is het meest opvallende kenmerk van de vampier. Daarmee bijten zij zich vast in hun prooi. De lippen moet je dieprood kleuren. Eventueel kun je een druppel nep bloed gebruiken dat uit je mondhoek laat sijpelen of dat van je liplaat afdruppen. Zo lijk je op een bloeddorstige vampier. Gebruik bij de rode lippenstift altijd een lipliner in dezelfde kleur om je lipvorm te accentueren.

Voor de ogen gebruik je zwarte eyeliner voor de oogleden en wenkbrauwen. Bewerk de arcadeboog met een donkergrijze oogschaduw of een zwarte schaduwkleur. Vervaag de kleuren goed boven de arcadeboog zodat er een natuurlijke overgang ontstaat.
Je kunt ook zilveren oogschaduw gebruiken voor de oogleden. Zorg dat je deze goed vervaagt met de zwarte eyeliner. Ook op het onderste ooglid mag je een dikke zwarte lijn aanbrengen.

Zwarte mascara mag zeker niet vergeten worden in deze vampier creatie.

Vampieren hebben perfecte wenkbrauwen. Teken je wenkbrauwen in een hoekige boog en kleur ze zwart.

 

Nog meer Halloween Make-up

Bekijk hier een Halloween Make-up tutorial voor een Halloweenheksje. Deze stap-voor-stap uitleg op TrendyStyle laat je zien hoe je jezelf zonder veel moeite kunt omtoveren in een verleidelijke en mysterieuze Halloweenheks.

Bekijk ook deze Halloween make-up voorbeelden op ons YouTube Kanaal.
 

 

Aanbiedingen

Informatie over cursussen en workshops

Opgeven voor cursussen en workshops

Tattoo & glitter

Make-up

Info & Tips

Trefwoorden