Airbrush make-up verf en hardware

Airbrush make-up en hardware artikelen koop je bij StarMagic. Je kunt alle airbrush artikelen voor je bodypaint online bestellen of langs komen in onze winkel in Cadier en Keer. StarMagic verkoopt airbrush artikelen voor de professionele bodypainter en voor particulieren.

Airbrush schmink, verf, make-up voor je bodypaint kopen?

De meeste bodypaint make-up producten zijn op waterbasis en huidvriendelijk. Maar je kunt bij ons ook terecht voor airbrush colors op basis van alcohol voor bijv. een waterbestendige bodypaint. We hebben een groot assortiment waterverf en liquids. Met waterverf maken de bodypaintartiesten handmatig de mooiste kunstwerken en liquids worden gebruikt bij airbrush.

StarMagic verkoopt het grootste assortiment bodypaint make-up verf, airbrush en bodypaint benodigdheden van Nederland en België. Je kunt bij StarMagic terecht voor airbrush- en bodypaintproducten van de merken Senjo, Kryolan, Cameleon en Fardel. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden over airbrushen of je te adviseren bij de productkeuze.