0
Winkelwagen
€ 0,00

Carnavals Schmink Voorbeelden van onze klanten.

Wil jij de door jou gemaakte Schmink kunstwerkjes delen met anderen? yes


Trots op je mooie creatie. Wij zijn altijd onder de indruk van alle mooie dingen die jullie maken. En willen dat dan ook graag met al onze klanten delen.Dat kan. stuur een of meerdere duidelijke foto’s van het geschminkte gezicht het liefst met je pekske aan. Schrijf er in het kort wat over, hoe je op het idee gekomen bent en natuurlijk het motto. we zullen proberen zoveel mogelijk te plaatsen met een korte uitleg hoe het gemaakt is en met welke kleuren zodat anderen het kunnen gebruiken als inspiratiebron. Stuur je foto naar info@starmagic.nl.

 

Alvast veel schmink plezier het StarMagic team.

Avatar Schmink Voorbeeld

Deze foto is ingezonden door Lieke Waajen.

Poison Ivy Scmink voorbeeld

schmink_voorbeeld_carnaval_starmagic

Poison Ivy, een giftige struik, maar ook de vrouwelijke schurk uit de batman film. In dit prachtige ontwerp zijn een aantal kleuren groen gebruikt en door elkaar geschminkt. Deze creatie is gemaakt met DiamondFX Schmink. Maak de randen om de ogen zwart en schmink dan lichte kleuren groen en gebruik de donkerste kleur alleen boven de ogen.

Deze foto is ingezonden door Kim Coppin.

Tijger Panter Schmink Voorbeeld

schmink_voorbeeld_carnaval_starmagic

Leuk ontwerp door de asymmetrie van de goud/gele vlekken. Wil je ook een panter schminken? Gebruik Old Gold Bronze van DiamondFX voor de metallic glans op de achtergrond.

Deze foto is ingezonden door Diana Boonen.

Frozen Butterfly voorbeeld


Een vlinder met bloemen, geschminkt in de stijl van de Frozen film. Gebruik de blauwe metallic schmink en een Bam stencil voor het maken van sneeuwvlokken.

Deze foto is ingezonden door Kim Coppin.

Welkom text

Welkom text

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop