2020-10-15 Donderdag Cursus FX Leer in een Avond werken met Latex

Donderdag 15 oktober. Workshop Halloween FX special effect. 1 Avond. Leren werken met latex. Start 19.00 uur tot 21.45 uur. Te Cadier en Keer. Docent: Frans Hanneman.

Standaard levertijd

Op Voorraad

€ 36,00
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Cursus Halloween Grime Special Effects FX 3D efecten met Latex.

Leer de engste monster- en griezelgezichten te maken

We gaan aan de slag met Latex. Leer het zelf maken van wonden, pukkels, kogel gaten, uitstekende bod delen, vebrande en verkoolde huid, kortom verminkingen, bloed en pus. De ingigidenten om de engste monster- en griezelgezichten te maken, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen en welke producten je het beste kunt gebruiken? Dan is de cursus Halloween Grime iets voor jou! In deze Latex Special FX cursus leer je monster en griezel gezichten maken. We gaan werken met 3-dimensionale effecten die op de huid aangebracht worden.

Leer enge monsters maken met Special Effects en 3D-effecten in deze Halloween Grime cursus!

Tijdens deze cursus leren we je hoe je echte blikvangers kunt maken tijdens Halloween.

De nadruk ligt op het realiseren van wonden, verminkingen, pukkels, bloed en pus.

We leren je hoe je driedimensionale effecten op de huid aan kan brengen om levensechte wonden en verminkingen te maken. Daarnaast komen ook latex hoorns en andere applicaties aan bod. De lessen worden gegeven door een grimeur, die alle technieken demonstreert, waarna men zelf aan de slag gaat. Tijdens de cursus is er veel ruimte voor vragen en kunnen onderwerpen van cursisten behandeld worden in de lesstof.
Om deze cursus te volgen heb je een materialen pakket nodig. Dit kun je met korting meteen meebestellen. Het lespakket licht dan voor je klaar op de eertste cursus avond.
Bestellen FX lespaket klik op de link
FX Lespakket bestellen

Deze Halloween schmink en grime cursus is voor iedereen die monster- en griezelgezichten wil leren maken voor Halloween.

Je leert in 1 avond basistechnieken zodat je aan de slag kan met het creëren van een perfecte monstergrime voor jezelf of voor je kinderen. We vragen je om zelf een handdoek mee te nemen.

Tijdstip: 19.00 - 21.45 uur.

Locatie: StarMagic studio in Cadier en Keer vlakbij Maastricht.

Het cursusgeld bedraagt € 96,-.