2020-10-07 Woensdag Monster grime - Halloween 3 lessen

Woensdag 7 Oktober. Start. 3 daagse cursus Halloween schmink. In 3 avonden leer je monster schminken. Start 19.00 uur tot 21.45 uur. Te Cadier en Keer.

Standaard levertijd

Op Voorraad

€ 128,00
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Cursus Halloween Griezels Grimeren.

Leer de engste monster- en griezelgezichten te maken.

Wil jij de engste monster- en griezelgezichten leren maken, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen en welke producten, dan is de cursus Halloween Grime iets voor jou! In deze cursus leer werken met scmink op cream basis, ook wel vet schmink genoemd. Door te werken met vette schmink realizeer je die mooie vervagingen die diepte sugereren. Dit is het geheim van monster en griezel gezichten maken. We gaan werken in deze cursus niet werken met 3-dimensionale effecten die op de huid aangebracht worden. Als je geinteresserd bent in 3D en FX efecten klik dan op de link 3D Halloween cursus.

De nadruk ligt op het realiseren van wonden, verminkingen, pukkels, bloed en pus, met aleen vette schmink. We leren je hoe je driedimensionale effecten op de huid aan kan kunt schminken. Heksen schedels trollen vampieren lijken, levensecht maken met verminkingen, pus en bloed. De lessen worden gegeven door een grimeur, die alle technieken demonstreert, waarna men zelf aan de slag gaat. Tijdens de cursus is er veel ruimte voor vragen en kunnen onderwerpen van cursisten behandeld worden in de lesstof. Het gebruik van alle materialen is bij de cursus inbegrepen. 

Deze Halloween schmink en grime cursus is voor iedereen die monster- en griezelgezichten wil leren maken voor Halloween.

Je leert in 3 avonden alle technieken zodat je aan de slag kan met het creëren van een perfecte monstergrime. We vragen je om zelf een handdoek mee te nemen.

Cursusdagen: woensdag 7, 14, 21, Oktober 2020.

Tijdstip: 19.00 - 21.45 uur.

Locatie: StarMagic studio in Cadier en Keer vlakbij Maastricht.

Het cursusgeld bedraagt €128,-. Dit is inclusief gebruik van alle materialen en een kopje koffie of bloedthee.