Schmink, SpecialFX en Make-up Cursussen en Workshops

Bij de cursussen van StarMagic is voor elk wat wils. Wij verzorgen schmink, grime, specialFX en make-up workshop en cursussen voor beginners en gevorderden. De workshops vinden plaats in onze studio in Cadier en Keer nabij Maastricht.

 

Schmink Cursussen

Met onze Facepaint / schmink cursussen leer je grimeren op je eigen niveau. De beginner en gevorderden cursussen duren 6 weken. Voor de Carnaval hebben we korte schmink cursussen waarin je een goede basis legt voor het schminken van de mooiste Carnavalscreaties voor jezelf of je kinderen. Ook hebben we specialisatie workshops waarin een bepaalde techniek of thema wordt behandeld.

Grime - Theater Make-up

Volg bij StarMagic een cursus theater grime of theater make-up en laat karakters tot leven komen. We werken hierbij met vetschmink, om zo realistische karakters neer te zetten. 

Special FX cursussen

Hou je van monsters en bloederige wonden dan zijn de Special FX cursussen iets voor jou. Volg onze Halloween cursus of de Special FX cursus. Leer alles over het maken van Special Effects. 

Visagie en Make-up

We hebben een uitgebreid aanbod aan visagie en make-up cursussen waar je alles leert over make-up. Volg bij StarMagic een make-up cursus of make-up workshop en leer alle geheimen van een perfecte make-up. 

Bodypaint cursus/workshop

Verder kun je bij ons ook voor bodypainten terecht als je van een echte uitdaging houdt. Bij voldoende aanmelding start de workshop bodypainting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

StarMagic geeft regelmatig open dagen, gratis workshops en demonstraties. Kijk voor de huidige planning in de agenda.