0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
2020-10-07 Woensdag Monster grime - Halloween 3 lessen
Woensdag 7 Oktober. Start. 3 daagse cursus Halloween schmink. In 3 avonden leer je monster schminken. Start 19.00 uur tot 21.45 uur. Te Cadier en Keer.
128,00
2020-10-15 Donderdag Cursus FX Leer in een Avond werken met Latex
Donderdag 15 oktober. Workshop Halloween FX special effect. 1 Avond. Leren werken met latex. Start 19.00 uur tot 21.45 uur. Te Cadier en Keer. Docent: Frans...
36,00

Halloween

Halloween komt er weer aan. We vieren dit feest op 31 oktober. Halloween is ontstaan in de Keltische tijd. Die vierden op deze datum het eind van het oogstjaar, men droeg vreemde kleren om onherkenbaar te zijn en geesten af te schrikken.

Halloween gezichten

Halloween activiteitenIn Nederland wordt Halloween steeds meer gevierd. In vele steden gaan de kinderen op Halloween avond langs de deuren, gehuld in een eng Halloween kostuum en geschminkte halloween gezichten, om snoepjes op te halen. In de huizen zien we steeds meer Halloween versieringen. Er worden spannende tochten georganiseerd, scholen, verenigingen en bedrijven organiseren Halloween feesten. Ook pretparken en vakantieparken spelen in op het thema Halloween en verzinnen leuke en vooral griezelige Halloween activiteiten.

Horror schmink

halloween horror schminkStarMagic is ook zeer actief in het Halloween seizoen. Dit feest leent zich natuurlijk goed om te vermommen en dat is waar wij goed in zijn. Wij geven verschillende Halloween cursussen en workshops. Wij hebben alle Halloween en Special FX artikelen in huis om de engste en griezeligste horror creaties neer te zetten. Speciale schmink paletten met schminkkleuren in diverse halloween thema's, direct klaar om enge gezichten te schminken. In onze webshop vind je vele artikelen om wonden, verminkingen, huideffecten, bloed en duivelshoorntjes te maken. Op zoek naar een passende afwerking van je Halloween creatie? Dan ben je bij StarMagic op het juiste adres. Hier vind je alles voor de realisatie van je horror- en monsterideeën.

 

De creatie van een Halloween monster begint bij StarMagic

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop