Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Halloween

Halloween komt er weer aan. We vieren dit feest op 31 oktober. Halloween is ontstaan in de Keltische tijd. Die vierden op deze datum het eind van het oogstjaar, men droeg vreemde kleren om onherkenbaar te zijn en geesten af te schrikken.

Halloween gezichten

Halloween activiteitenIn Nederland wordt Halloween steeds meer gevierd. In vele steden gaan de kinderen op Halloween avond langs de deuren, gehuld in een eng Halloween kostuum en geschminkte halloween gezichten, om snoepjes op te halen. In de huizen zien we steeds meer Halloween versieringen. Er worden spannende tochten georganiseerd, scholen, verenigingen en bedrijven organiseren Halloween feesten. Ook pretparken en vakantieparken spelen in op het thema Halloween en verzinnen leuke en vooral griezelige Halloween activiteiten.

Horror schmink

halloween horror schminkStarMagic is ook zeer actief in het Halloween seizoen. Dit feest leent zich natuurlijk goed om te vermommen en dat is waar wij goed in zijn. Wij geven verschillende Halloween cursussen en workshops. Wij hebben alle Halloween en Special FX artikelen in huis om de engste en griezeligste horror creaties neer te zetten. Speciale schmink paletten met schminkkleuren in diverse halloween thema's, direct klaar om enge gezichten te schminken. In onze webshop vind je vele artikelen om wonden, verminkingen, huideffecten, bloed en duivelshoorntjes te maken. Op zoek naar een passende afwerking van je Halloween creatie? Dan ben je bij StarMagic op het juiste adres. Hier vind je alles voor de realisatie van je horror- en monsterideeën.

 

De creatie van een Halloween monster begint bij StarMagic

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren