StarMagic is Schminken

Wil je schmink kopen? Een schmink cursus of workshop volgen? Goed schmink advies? schminkvoorbeelden bekijken? Bij StarMagic ben je aan het goede adres, want StarMagic is schminken!

Wij verkopen verschillende soorten en merken met verschillende eigenschappen, zodat je altijd de schmink vindt die je nodig hebt. Alle schmink ligt op voorraad, meer dan 100 verschillende kleuren, vaak ook in 4 verschillende inhoudsmaten. Wij verkopen kwalitatief goede schmink, ook geschikt voor een gevoelige huid van o.a. Kryolan en DiamondFX. Bestel nu en heb het morgen in huis!

Waterschmink en Vetschmink

Of je nu kiest voor waterschmink of vetschmink de keuze is ruim. Naast de standaardkleuren basisschmink verkopen we de speciale schmink zoals de Uv neon, metallic en natuurlijk de splitcakes voor het one stroke schminken.

In de winkel staan schminkspecialisten die je graag helpen bij het kiezen van de juiste schmink. Vraag gerust om hulp. Bestel je online en weet je niet goed welke schmink te kiezen, lees dan eerst even onze Schminkwijzer. Mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Schminkpenselen en overige schminkproducten

Naast schmink verkopen we ook schminkpenselen en sponsen, glitters, schminksjablonen, Swarovski steentjes, schminkboeken en magazines met prachtige schminkvoorbeelden, fixeer- setting producten om je schminkwerk mooi te houden, schminkkoffers en alle bijkomende schminkproducten die je kunt bedenken.