Passie voor kleur en aandacht voor onze klanten.

starmagic winkel

StarMagic Grime en Visagie shop

StarMagic is de snoepwinkel van het land als het gaat om grime en visagie. De fysieke shop is geleden in Cadier en Keer. Wij staan voor goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Neemt gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, bezoek onze online webshop of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

De StarMagic grime- en visagieshop bevindt zich in Cadier en Keer, op steenworp afstand van Maastricht. Dankzij een goede bereikbaarheid aan de Rijksweg en de ruime parkeergelegenheid voor de deur is het erg makkelijk om even langs te komen.

StarMagic visagie en grime shop is de grootste make-up en grime speciaalzaak in Zuid-Nederland.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht. Wij verkopen meer dan 5000 artikelen uit voorraad van bekende merken zoals Kryolan, Make-up Studio, DaVinci, DiamondFX, Cameleon, Mehron en BadAss, Magic Ssmink Stencils - Sjablonen. De producten zijn in voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is. 

Over StarMagic

StarMagic is een dynamisch bedrijf dat druk aan de weg timmert om het zeer brede assortiment, met de daarbij behorende expertise, te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in producten die met de huid in contact komen, zoals pigmenten, lijmen, poeders, schmink en FX producten.

StarMagic organiseert geregeld workshops en cursussen om onze klanten op de hoogte te houden van innovaties, zodat u optimaal kunt werken met de producten uit ons assortiment. Maar ook om in dialoog te komen met u om ons aanbod te kunnen aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Studio

We zijn trots op onze multifunctionele studio. Hier verzorgen wij onze cursussen en workshops.
De studio is voorzien van theaterverlichting en flitsapparatuur om het effect van de verlichting op de gemaakte creaties meteen te kunnen beoordelen.
Ook gebruiken we de ruimte voor bodypainting en worden de creaties gefotografeerd.
De studio is ook te huur voor fotografen; zowel professionals als amateurs.