0
Winkelwagen
€ 0,00
Grimeer Cursus / Facepainting Basis /

2019-05-06 Volzet Maandag Basis Grime Cursus 6 lessen

2019-05-06 Volzet Maandag Basis Grime Cursus 6 lessen

Maandag 6 mei Start Grimeren voor beginners: Leer de mooiste gezichten schminken in 6 lessen. Cursus tijden 19.00 tot 21.45 uur te Cadier en Keer

€ 160,00
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Schminken voor beginners

Tijdens deze instapcursus leren we je de basistechnieken van het schminken en hoe je echte blikvangers kunt maken met waterschmink. De basis van een krachtige en sprekende facepainting is het accentueren van botstructuren en spieren. Hier gaan we dieper op in.

Naast de technieken leer je veel over kleuren en het gebruik van materialen zoals glans en glitter. Aan de hand van voorbeelden worden je tal van schminktechnieken zoals vervagen, het in elkaar over laten vloeien van kleuren, dunne lijnen, krullen, druppel vormen en stipjes maken bijgebracht. Iedere week wordt er een techniek toegevoegd en uitgelegd, waarna je zelf aan de slag gaat. We werken op elkaar, dus het werkt het makkelijkst wanneer je van te voren je gezicht goed reinigt. De lessen worden gegeven door een grimeur, die alle technieken demonstreert, waarna men zelf aan de slag gaat. Tijdens de cursus is er ruimte voor vragen. Alle materialen die gebruikt worden tijdens de les, zijn in het cursus pakket inbegrepen. Na deze cursus kun je doorstromen naar de cursus facepainting voor gevorderden en de basiscursus karaktergrime met vetschmink .

Deze workshop is voor iedereen die de basistechnieken van het schminken onder de knie wil krijgen en met waterschmink wil leren werken. Je leert in 6 avonden alle basistechnieken zodat je aan de slag kan met het creëren van een perfecte facepainting voor jezelf of voor je kinderen.

Bekijk foto's van eerdere cursussen:

Cursus informatie Grimeren

Datum: Start op Maandag 6 mei in principe 6 weken lang op dinsdag, maar de 1e les kan in overleg bepaald worden of er lessen verplaatst moeten worden wegens vakanties of feestdagen.
Tijdstip: 19.00 - 21.45 uur.
In onze studio Rijksweg 23 te Cadier en Keer

We vragen je om zelf een handdoek mee te nemen en van te voren je gezicht goed te reinigen.

Het cursusgeld bedraagt € 160,-. Dit is inclusief gebruik van materialen.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop