2022-02-15 Dinsdag Workshop tips en trucks Carnaval Schmink

Dinsdag 15 februari Workshop Basis Grime Workshop. In een avond veel praktische tips en inspiratie. Start 19.00 uur tot 21.30 uur. Te Cadier en Keer. Docent: nog niet bekend.

Standaard levertijd

Op Voorraad

€ 20,00
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

In 1 avond heel veel schminktechnieken en inspiratie voor het Carnavalsseizoen.

Geen tijd om een schmink cursus te volgen? Dan ben je dit Carnavalsseizoen ook bij ons aan het goede adres. Wij organiseren nl. korte workshops waarop je in 1 avond heel veel schminktechnieken te zien krijgt. Op deze avonden word alles eerst voorgedaan, daarna ge je zelf aan de slag, je leert welke penselen je kunt gebruiken voor welke technieken. Welke schmink gebruik je waarvoor en wat zijn de verschillen. Welke overige producten zijn er en hoe gebruik je die? Zoals natuurlijk Schmink Sjablonen, Glitter, en Plakbare assesoires. Aan het einde van de avond hebben penselen, schmink en overige producten geen geheimen meer voor je. Hebt je nieuwe inspiratie opgedaan en bent op de hoogte van alle nieuwe Carnavals trends.

Vergeet niet om je fotocamera mee te nemen om alle schmink inspiratie en al je ontwerpen te fotograferen.

Deze workshops kosten 20 euro.

Na afloop van de worshop is er de mogelijkhijd om producten waarmee je tijdens de workshop gewerkt hebt te kopen met 10 % korting.
Voorwaarden: Deze korting geld alleen op de avond waarop de workshop wordt gevolgd in onze cursus ruimte te Cadier en Keer.
Nog niet zeker wat je nodig hebt voor je groeps aankoop, geen nood je krijgt die avond ook een kortings bon, die geeft recht op 10 % korting in onze winkel bij een minimaal bestedings bedrag van 100 euro.

Na boeking is het niet meer mogelijk om de workshop te anuleren of te wisslen van datum.

Tijden en locatie.

Deze cursus is van 19.00 - 21.30 uur.

Alle workshops worden gegeven in onze studio Rijksweg 23 in Cadier en Keer.