0
Winkelwagen
€ 0,00

Airbrush make-up verf en hardware

Airbrush make-up en hardware artikelen koop je bij StarMagic. Je kunt alle airbrush artikelen voor je bodypaint online bestellen of langs komen in onze winkel in Cadier en Keer. StarMagic verkoopt airbrush artikelen voor de professionele bodypainter en voor particulieren.

Airbrush schmink, verf, make-up voor je bodypaint kopen?

De meeste bodypaint make-up producten zijn op waterbasis en huidvriendelijk. Maar je kunt bij ons ook terecht voor airbrush colors op basis van alcohol voor bijv. een waterbestendige bodypaint. We hebben een groot assortiment waterverf en liquids. Met waterverf maken de bodypaintartiesten handmatig de mooiste kunstwerken en liquids worden gebruikt bij airbrush.

StarMagic verkoopt het grootste assortiment bodypaint make-up verf, airbrush en bodypaint benodigdheden van Nederland en België. Je kunt bij StarMagic terecht voor airbrush- en bodypaintproducten van de merken Senjo, Kryolan, Cameleon en Fardel. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden over airbrushen of je te adviseren bij de productkeuze.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop