0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij gaan verhuizen

  Frans Hanneman     01-09-2017     Reacties (0)

Wij gaan verhuizen Zoals velen van jullie opgemerkt hebben staat ons pand te koop. Veel klanten spreken ons hierop aan, jullie gaan toch niet stoppen he. Het antwoord hierop is nee . We gaan onze zaak verplaatsen naar Maastricht. Maastricht iedereen komt er van tijd tot tijd. Zo hoeven onze klanten niet extra naar Cadier en Keer te komen. We hopen in Maastricht een mooie lokatie te vinden zodat StarMagic nog bekender word in de regio. Voorlopig zitten we nog op het vertouwde adres waar we jullie uitleg en advies geven over onze producten.

Lees meer

Nieuwe schmink cursussen.

      27-06-2017     Reacties (0)

Nieuwe schmink cursussen. Wij zijn drukdoende om het nieuwe carnavals schmink seizoen te voorzien van een breed aanbod van schmink cursussen en workshops. Het is nog vroeg in het seizoen, hierdoor kunnen we nog wat aanpassen in ons cursusaanbod. Mis je een thema in ons schmink cursus of workshop aanbod? Laat het ons weten. Je inbreng wordt gewaardeerd. Uitkijkend naar Kleurrijke Carnaval in 2018 met mooie en creatieve schmink creaties verblijven wij met Kleurrijke groet het StarMagic Team. Klik op de link voor onze cursussen. Cursussen  

Lees meer

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop