Op zoek naar DiamondFX make-up of DiamondFX schmink?

U vindt het grootste assortiment DiamondFX Hydro make-up en facepaint bij StarMagic in de winkel en de online shop.

Diamond FX is een professioneel schminkproduct op waterbasis uit Amerika. Het heeft een perfecte dekking en heeft een hoge concentratie van pigment. De blacklight kleuren zijn de meest intense op de schmink markt. Diamond FX is gemakkelijk in gebruik en super voor accenten zoals lijnen en krullen, maar ook voor sponswerk. De kleuren vermengen niet met elkaar als deze over elkaar gebruikt worden. Zo wordt bijvoorbeeld, wit over zwart niet grijs.

De Diamond fx schmink blijft mooi zitten als de paint droog blijft. DiamondFX is parfumvrij en is uitvoerig getest in de USA en in Europa.

 

Gebruiksaanwijzing Diamond FX schmink

DiamondFX heeft slechts een klein beetje water nodig zonder intensiteit te verliezen. Breng aan met penseel of spons. Als kleuren gestippeld worden aangebracht is vervagen gemakkelijker. Voeg aan spons of penseel geen extra water toe om schaduwen subtieler te maken. Laat nooit je materiaal in de schmink staan. Was al het materiaal schoon en desinfecteer als je klaar bent. De schmink kan barsten vertonen na het opdrogen, dit geeft geen nadelig resultaat bij het schminken.

StarMagic is hét verkooppunt voor Diamondfx België en Diamond fx Nederland!

De schmink is verkrijgbaar in paletten en losse doosjes in standaard, metallic, neon kleuren en ook in splitcakes. In de online shop van StarMagic vindt u een overzicht van alle Diamondfx producten. Kom naar onze winkel en maak daar een keuze uit de vele kleuren DiamondFX waterschmink.

 

DiamondFX koopt u online of in de DiamondFX winkel in Nederland, gelegen in In Limburg, vlakbij België.

StarMagic is een grimeshop en visagieshop en verkoopt het grootste assortiment Diamondfx make-up en schmink van Nederland en België. Wij hebben alle Diamondfx producten op voorraad.

 

 


Als je deze informatie interessant vindt neem dan ook een kijkje bij de andere merken die StarMagic verkoopt. Naast DiamondFX kun je bij StarMagic ook terecht voor producten van de merken Kryolan, Cameleon en DaVinci.