Special Effects

Speciale effecten, specialFX of kortweg afgekort SFX zijn optische technieken om make-up  en grime effecten te realiseren. De technieken worden veel gebruikt en het theater en film. Maar steeds meer particulieren vinden het leuk om aan de slag te gaan met theater make-up en grime. Hierbij is niks te gek.

Halloween, Fantasy en vermommingen

Ze zijn ideaal voor Halloween. Je kunt bloederige zombies en angstaanjagende monsters maken. Ook in de Fantasy wereld worden speciale effecten toegepast voor leuke elfen oortjes en fantasie hoorntjes. Natuurlijk kunnen SpecialFX ook de gewone vermommingen naar een hoger plan tillen met woolcrep maak je snorren en baarden waarbij niemand je meer herkent. Met een kaalkop laat je al je haar verdwijnen. Gebruik special effects make-up om alle visuele effecten er zo levendig mogelijk uit te laten zien.

SpecialFX applicaties

Of je de applicaties zoals wonden, oren en hoorntjes nu zelf maakt met latex of kant en klaar koopt. Bij StarMagic verkopen we alle benodigdheden van het aanbrengen van de effecten tot aan het verwijderen met removers.

 

Kijk rustig rond in onze Special Effects afdeling. Voor vragen en advies over het gebruik van de producten helpen wij u graag verder in onze winkel in Cadier en Keer nabij Maastricht. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.