0
Winkelwagen
€ 0,00

Special Effects

Speciale effecten, specialFX of kortweg afgekort SFX zijn optische technieken om make-up  en grime effecten te realiseren. De technieken worden veel gebruikt en het theater en film. Maar steeds meer particulieren vinden het leuk om aan de slag te gaan met theater make-up en grime. Hierbij is niks te gek.

Halloween, Fantasy en vermommingen

Ze zijn ideaal voor Halloween. Je kunt bloederige zombies en angstaanjagende monsters maken. Ook in de Fantasy wereld worden speciale effecten toegepast voor leuke elfen oortjes en fantasie hoorntjes. Natuurlijk kunnen SpecialFX ook de gewone vermommingen naar een hoger plan tillen met woolcrep maak je snorren en baarden waarbij niemand je meer herkent. Met een kaalkop laat je al je haar verdwijnen. Gebruik special effects make-up om alle visuele effecten er zo levendig mogelijk uit te laten zien.

SpecialFX applicaties

Of je de applicaties zoals wonden, oren en hoorntjes nu zelf maakt met latex of kant en klaar koopt. Bij StarMagic verkopen we alle benodigdheden van het aanbrengen van de effecten tot aan het verwijderen met removers.

 

Kijk rustig rond in onze Special Effects afdeling. Voor vragen en advies over het gebruik van de producten helpen wij u graag verder in onze winkel in Cadier en Keer nabij Maastricht. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop