0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooi met Halloween make-up

Heb je een Halloween feestje en wil je mooi voor de dag komen met een Halloween make-up. Ook dan kun je hier je hart ophalen. Wij verkopen alles voor extreme make-up van mooie kleuren oogschaduw tot valse wimpers, zodat jij als met een enge gottic look of als echte Halloween vamp voor de dag kunt komen. Laat je inspireren door onze voorbeelden. Niets is zo leuk om met Halloween creatief bezig te zijn en je outfit passend te maken met een mooie make-up of schmink creatie. Verander jezelf of je vrienden in een mooie vampier. Geef je eigen draai eraan en maak de vampier sexy of juist griezelig.

zombie make-upHorror make-up

Voor zombie make-up heb je rode, bruine, grijze en zwarte make-up nodig. In deze "easy Halloween make-up tutorial" zombie make-up voorbeeld van Tess Christine maakt zij bloederige wonden van een papieren zakdoekje en vloeibare latex. Gebruik voor het aanbrengen van nep bloed een stoppelspons. Dan ben je helemaal klaar om als horror zombie de straat op te gaan.

Vampire make-up

Een vampier heeft donkere oogkassen. Gebruik dus een donkere kleur voor de huid rond de ogen. Net als de zombie heeft de vampier een bleke huid. Gebruik een foundation die lichter is dan je huid. Natuurlijk mogen vampier tanden, bloedrode lippen en het bloed niet ontbreken.

Halloween make-up kopen

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de voorbeelden of heb je genoeg inspiratie opgedaan. Bij ons kun je alle special effects make-up en Halloween make-up kopen. Make-up in alle kleuren, latex en nep bloed voor alle soorten wonden vind je bij de Special FX producten.

 

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop