0
Winkelwagen
€ 0,00

Sugar Skull

sugar skull day of the deadDe Sugar Skull is een kleurrijk ontwerp van een schedel. De sugar skull schedels zijn het symbool van Dia de los muertos ofwel de day of the dead (dag van de doden). De Mexicanen vieren dat op deze dag de doden weer even terugkomen uit de dood en vieren dan feest. De graven worden versierd en overal zie je de vrolijk gekleurde sugar skulls. Dit is overgebleven van een ritueel van de Azteken. Vaak worden de doodshoofden ook van suiker gemaakt, vandaar de naam sugar skull maar ook dikwijls candy skull.

Sugar Skull makeup en schmink

De sugar skulls lenen zich natuurlijk uitstekend voor een prachtig schmink ontwerp. In Nederland wordt de traditie steeds meer overgenomen en wordt de sugar / candy skull een veelgevraagd karakter met Halloween, maar zeker ook met Carnaval door de vrolijke kleuren.

Sugar Skull schmink

candy skull schminkLaat je fantasie de vrije loop bij het sugar skull schminken. Er zijn echter een aantal punten waar je op moet letten. De ondergrond is wit. Gebruik een goed dekkende witte schmink, die zich niet vermengd met de lagen die je erop gaat schminken. De DiamondFX wit is hiervoor uiterst geschikt, want deze hoog gepigmenteerde schmink vlekt niet en loopt niet over in de andere kleuren. Onmisbaar voor de sugar skull makeup.

De ogen krijgen rondom een kleur daarom heen zit een versierde rand.

De candy skull krijgt meestal een zwarte neus in de vorm van een schoppen aas. Maar een kleur misstaat deze doodskop ook niet.

sugar skull voorbeeldOp de lippen kunnen tanden geschminkt worden, maar het volstaat ook om zwarte streepjes te schminken.

Hierna kan de pret pas echt beginnen met de day of dead decorations. Je kunt bloemen op het doodshoofd schminken voor een flower skull, sierlijke krullen, een spinnenweb op het voorhoofd. Het is allemaal mogelijk. Kijk voor meer sugar skull voorbeelden en ideeën op ons Pinterest sugar skull inspiratie bord.

Sugar Skull tattoo

De Mexican skull tattoo wordt vaak gevraagd. Voor kinderen ook heel stoer om een geschminkte sugar skull tattoo op de arm te dragen. Voorbeelden zijn er genoeg te vinden op internet. De ogen worden dan vervangen door bloemen.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop