0
Winkelwagen
€ 0,00

Welkom text

Zombie schmink

zombie schminken voorbeeldZombies, de levende doden. Je kunt je helemaal uitleven bij het zombie schminken, want deze karakters zien er weerzinwekkend uit en kan op zoveel verschillende manieren worden neergezet. Met wat donkere schmink en bloed kom je al een heel eind. Maar wil je uitpakken, dan kan je met een zombie ook je creativiteit kwijt. Denk aan witte huid, blauwe plekken, littekens, bloederige taferelen. Daarom is de zombie een graag geziene gast bij het Halloween schminken.

Dat de zombies een veel gevraagde Halloween karakter is geworden en tegenwoordig helemaal in is komt door tv series zoals The walking Dead. In verschillende steden in Nederland wordt een Zombie Walk gehouden. De meest afschuwelijke, bloederige en enge zombies trekken dan door de straten. De zombies kunnen op verschillende manieren geschminkt worden. Een ding hebben ze allemaal gemeen. Ze hebben donkere oogkassen, ingevallen wangen en een lege blik. Kortom ze zien er dood en bloederig uit. Hier volgen een aantal zombie schmink tips.

Zombie schminken

zombie schmink voorbeeldHet zombie voorbeeld hierboven is geschminkt door de wolfe brothers. Het linkervoorbeeld is gemaakt tijdens onze gevorderden schmink cursus.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop