0
Winkelwagen
€ 0,00

Dracula

vampier schminkGraaf Dracula was een vampier. Met zijn scherpe hoektanden is Dracula een inspiratie voor vele films en tv series. Geen wonder dat er met Halloween en Carnaval zoveel mensen in de huid van deze vampier willen kruipen.

Vampier schminken

Graaf Dracula is net als alle andere vampiers eerst dood gegaan alvorens een vampier te worden. Vandaar dat de ondergrond van de Dracula schmink wordt opgezet met wit.

Vervolgens maken we schaduw in het gezicht om de illusie van ingevallen wangen te wekken. Een vampier ziet er niet erg gezond uit! Rond de ogen gebruiken we rood voor bloeddoorlopen ogen. Vergeet de wenkbrauwen niet, die mogen bij de vampier niet ontbreken, die zijn zwart en nadrukkelijk aanwezig.

Dracula tanden

Schmink de tanden lang en scherp. De lippen zijn meestal dieprood, maar zwart geeft de vampier ook een duister trekje. Als extra drama effect kan met rode schmink bloed rond de mond geschminkt worden.

Vampier gebit

Een vampier gebit kun je ook kant en klaar kopen, dan hoef je de vampier tanden niet te schminken.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop