0
Winkelwagen
€ 0,00

Op Koningsdag kleuren we Nederland Oranje

Op 27 april wordt er in Nederland Koningsdag gevierd. We vieren we de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Heel het land kleurt oranje. Of je nu naar de traditionele vrijmarkt gaat of naar andere leuke festiviteiten in je stad. Bij Koningsdag hoort een vrolijk geschminkt gezicht. Bekijk de stap-voor-stap schmink voorbeelden of schmink je eigen idee. Bij StarMagic verkopen we alle schminkkleuren om er prachtig uit te zien op deze feestdag. Schmink een kroontje op je hoofd of een vlaggetje op je wang. Met een oranje lipstick en oranje glitter maak je een Koningscreatie af. Met onze rood, wit, blauwe splitcake zet je in 1 keer de Nederlandse kleuren op je huid. Des te eerder kun je beginnen met feesten!

Natuurlijk kunnen deze schmink ontwerpen en kleuren ook gebruikt worden bij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Kleur Nederland oranje en schmink je kroost een prachtig oranje masker!

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop