Kryolan make-up of Kryolan theaterschmink

Een groot assortiment Kryolan make-up en theaterschmink bij StarMagic in de winkel en de online shop.

kryolan schminkStarMagic is een grimeshop en visagieshop en verkoopt een groot assortiment grime, schmink, visagie en special FX producten van het merk Kryolan. Wij verkopen Kryolan make-up en theaterschmink aan particulieren, scholieren, professionele en semi professionele gebruikers. Kom langs en koop Kryolan professionele make-up en theaterschmink, bekijk tevens alle visagie en make-up in onze winkel, wij geven graag uitleg over de producten en gebruiksmogelijkheden.


Kryolan dierproefvrije make-up en theaterschmink

Kryolan is vooral bekend om zijn goede professionele theaterschmink en make-up, maar heeft daarnaast een (professionele) make-up en cosmetica lijn voor dagelijks gebruik. De Kryolan make-up producten zijn dierproefvrij. Kryolan make-up en schmink wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt voor het schminken in theater en film. Daarnaast heeft Kryolan een zeer uitgebreid assortiment make-up en grime artikelen voor consumenten. De Kryolan producten zijn in zo’n 17.000 combinaties van kleur en maat leverbaar en is dé schmink bij het maken van Halloween gezichten, monstergrime, theatergrime, carnavalsgrime en kindergrime.


StarMagic; officeel verkooppunt Kryolan!

kryolan assortimentWij zijn dealer van Kryolan en in de online shop van StarMagic proberen wij een zo compleet mogelijk assortiment van Kryolan producten aan te bieden. Mist u een product, neem dat gerust contact met ons op. Ga direct naar de shop en maak daar een keuze uit de volgende Kryolan producten:
Kryolan Afschmink producten, Airbrush Make-up, Airbrush hardware, Bloed effecten, Boeken, Camouflage, Chemische stoffen, Dermacolor, FX gereedschap, FX producten, Kryolan Face Painting producten, Fixeren, Foundation, Glans producten, Glitter, High Definition, Huideffecten, Huidverzorging, Kaalkoppen, Koffers & tassen & etuis, Lippen, Mastix lijm & removers, Neuzen, wonden en hoorns, Oefenmateriaal, Kryolan Oog make-up, Paletten leeg, Palletten Grime, Palletten Make-up, Penselen, Pigmenten, Poeder, Potloden, Rouges blushers, Sinterklaas, Snorren en baarden, Sponsjes, Tatto lak, UV Producten, Underbase, Vetschmink, Kryolan Waterschmink, Wimpers.

 

Kom langs bij StarMagic

StarMagic verkoopt Kryolan producten online en vanuit haar prachtige make-up en visagiewinkel in Cadier en Keer. Tijdens de StarMagic make-up en facepainting cursussen wordt gebruik gemaakt van de producten van Kryolan. Kom langs in onze winkel gelegen in Cadier en Keer, op een steenworp afstand van Maastricht.