Welkom text

Living Statues - Straattheater met levende standbeelden

living statuesZe zijn niet meer weg te denken op markten en fancy fairs. Waren living statues jaren geleden alleen te zien in grote wereldsteden nu zie je ze overal en maar goed ook, want deze levende beelden zijn unieke kunstwerkjes geschikt voor beurzen, braderieen en vele evenementen.

Een Living Statue moet het publiek verrassen met prachtig en realistisch detail. Mensen moeten denken dat het lijkt op authentiek steen, brons of koper. Totdat ze erachter komen dat het beeld levend is. Dit is straattheater ten top. Een levend kunstwerk.

Een levend standbeeld valt of staat met make-up

Als je jezelf wilt omtoveren in een levend standbeeld, dan zul je veel tijd gestoken hebben in een mooi kostuum. StarMagic heeft alle producten in huis om jouw mooie creatie helemaal af te maken met een prachtige echt lijkende make-up.

 

DiamondFX Metallic Waterschmink

Wij verkopen mooie metaal kleuren waterschmink van DiamondFX in de kleuren goud, zilver, brons, koper en brons patina.

 

StarMagic heeft kleurnuances voor alle levende standbeelden!

 

Stem de schmink af op de kleur van het kostuum

Het aanbengen van make-up is essentieel. De juiste make-up benadrukt het handgemaakte en levenloze dat de sleutel vormt voor deze kunstvorm. Als je een witte of niet-metalen kleur gebruikt, kies dan voor een schmink op waterbasis. Waterschmink heeft meer kleurkracht en geeft harde contrasten.

Vetschmink is beter bestand tegen transpiratie en is bovendien ideaal voor zachte vervagingen. Gebruik bij vetschmink een goede finishing powder, zodat het niet gaat vlekken. Donkere kleuren zijn minder geschikt voor het straattheater, gebruik ze alleen als het van belang is voor je kostuum. Witte schmink en zilveren schmink werken het best.

 

DiamondFX Metallic Waterschmink

Wij verkopen metaalkleurige vetschmink van Kryolan in de kleuren goud, zilver, brons en koper.


 

 

Living Statues in Arnhem

living statue arnhemIeder jaar komen levende standbeelden over de hele wereld naar Arnhem voor het World Statues Festival. Zij laten zien waarom zij het beste levende standbeeld zijn. Iedereen kan deelnemen. Er zijn verschillende categorieën: kids, amateurs en professionals. Behalve de juryprijzen, strijden de deelnemers ook om de publieksprijs.
Voor meer info kijk op de site van het Living Statues festival.

 

Living Statues & Levende standbeelden links

World Statues Festival
Nederlands Kampioenschap Living Statues in Valkenburg aan de Geul
Beeldig Lommel

 

 

Bewaren