0
Winkelwagen
€ 0,00
tekst van nieuws, maar waar hoe worden de items getoond?
Verhuizing van Starmagic

  Frans     24-06-2019  

Verhuizing. Jammer maar het was niet mogelijk om een gebruikers vergunning op het winkelpand op de Grote Gracht te Maastricht te krijgen. Noodgedwongen en met pijn in het grimeer hart moeten we deze mooie locatie dan ook verlaten. Voorlopig is dan ook alleen onze winkel in Cadier en Keer Rijksweg 23 geopend. Tijdens de zomer maanden zijn we alleen op woensdag geopend van 10 tot 19.00 uur. Of op afspraak. Voor het Carnavals seizoen gaan we op zoek naar een mooie pop up locatie in Maastricht. Zodat we weer veel kleur schmink plezier in Limburg kunnen brengen.  

Lees meer

Onze nieuwe locatie.

  02-01-2018  

StarMagic is verhuisd. Jullie zullen het al opgemekt hebben er was iets gaande. Maar alle ongemakken zijn nu verleden tijd. De nieuwe winkel is gevuld met mooie producten, ook weer nieuwe producten om je creatie waar te maken. We zijn vanaf heden gevesticht aan de Grote Gracht 42-46 te Maastricht. Makkelijk te vinden, pal naast de Roei Neus. Graag vewelkomen we jullie op onze nieuwe winkel. Nieuwe locatie van StarMagic Grote Gracht 42-46 Maastricht  

Lees meer

Klaar om jullie alles te leren om mooi te schminken bij het pekske.

  02-11-2017  

Wij ziij er klaar voor. Alle Cursussen en workshops staan op de stie. We staan te popelen om jullie nieuwe dingen te leren. Ook dit jaar weer Workshops op een avond met verschillende thema's. Ga naar de carnavals cursussen . Ga naar de carnavals workshops .

Lees meer

Alle cursussen van StarMagic overzichtelijk op de site.

  31-08-2017  

Alle nieuwtjes van SarMagic Grime en Visagie shop Nog niet helemaal af maar wel in de lucht en klaar om de nieuwe grime en schmink cursussen en workshops te boeken. Zie ook de aanbiedingen van de producten die je met voordeel bij een cursus kunt mee bestellen. De mee bestelde producten liggen voor je klaar op de eerste cursus dag.

Lees meer

Tijdelijk nieuw jasje

  02-08-2017  

Nieuwe site StarMagic Grime en Visagie shop Voor het komende Halloween en Carnavals feest staan alle cursusen en Workshops die we in Limburg, Maastricht en Heerlen geven overzichtelijk op deze site, samen met producten die je met voordeel kunt kopen als je een cursus bij ons volgd. Wegens aanhoudende problemen met de huidige site hebben we besloten deze tijdelijk uit de lucht te halen. Deze tijdelijke site heeft geen uitgebreide webshop functie van StarMagic meer. Echter alle producten zijn te bestellen als je dit Bestelformulier invuld.  

Lees meer

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop