0
Winkelwagen
€ 0,00

Schminksjablonen of stencils

Sjablonen gebruiken bij het schminken is een makkelijke manier om snel leuke, originele vormen op te zetten. Bij StarMagic verkopen we heel veel sjablonen, ook wel stencils genoemd. Voor iedere ontwerp is er een passend sjabloon. Spuit het sjabloon met een airbrush op de huid of tamponneer met een kwast of sponsje.

Bad Ass stencils, populair bij het schminken!

Bad Ass stencils zijn ontworpen door make-up artist en bodypainter Andrea O’Donnell. Deze sjablonen zijn gemaakt van polyester, gemakkelijk schoon te maken en steeds weer herbruikbaar. Ze zijn onder te verdelen in Bad Ass Hot Wingz en Bad Ass BAM stencils.

Bad Ass Hot Wingz schmink sjablonen zijn te gebruiken op verschillende manieren. De sjablonen hebben de juiste vorm om de helft van een gezicht prachtig te schminken. Maar ook de randen van deze stencils zorgen voor een variëteit aan mogelijkheden.

De BAM stencils zijn de Bad Ass Mini sjablonen. Door de vele verschillende thema’s kun je bij ieder schmink ontwerp een passend sjabloon vinden.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop