Swarovski Strass Plakstenen

Strass plaksteentjes zijn immitatiediamantjes die gemaakt zijn van glas. De achterzijde is plat (flatback), zodat je ze gemakkelijk op kunt plakken.

 

Body Jewel patronen met plaksteentjes van Swarovski

steentjes huidlijmJe kunt met de Swarovski steentjes mooie patronen op de huid maken, of gebruiken om je schminkcreatie te versieren. Zo worden het echte Body Jewels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Plak de strass steentjes op met steentjes huidlijm, deze lijm is huidvriendelijk. Het flesje heeft een metalen tip om de lijm eenvoudig in kleine druppeltjes aan te brengen zonder te knoeien.

 

magic pen swarovski steentjesOm de steentjes precies op de huid te plaatsen, kun je het beste een magic pen gebruiken. Met deze "steentjespakker" plak je de strass steentjes netjes en eenvoudig in de mooiste patronen.

 

 

 

magic pen
Door de kleverige punt van de Magic Pen, kun je de strass steentjes gemakkelijk oppakken en heel precies op de juiste plaats plakken.

 

  

 

 

Swarovski strass

 

swarovski strass steentjesSwarovski strass steentjes zijn kwalitatief de beste steentjes op de markt. Deze steentjes hebben een uniek slijpproces waardoor ze de mooiste schittering geven. De strass steentjes die het meest gebruikt worden is de 2058 (voorheen 2028) serie. Deze steentjes zijn  is op de Xilion manier geslepen. Dat is een machinegesneden procédé waarbij de steentjes 14 slijpvlakken krijgen, deze schitterende facettering zorgt  voor nog meer reflectie. Deze kleine body jewels zijn voorzien van zilver folie aan de achterkant, waardoor je niet door de steen heen kan kijken. Hierdoor krijg je een spiegelend effect. De Swarovski non-hotfix strass steentjes hebben we in verschillende maten en kleuren.

swarovski steentjes kleurenMaatvoering: SS staat voor Stone Size

SS 05 (1.7 - 1.9 mm)
SS 12 (3.0 - 3.2 mm)
SS 16 (3.8 - 4.0 mm)
SS 20 (4.6 - 4.8 mm)
SS 30 (6.32 - 6.5 mm)
SS 34 (7.0 - 7.3 mm)
SS 48 (11 - 11.3 mm)

 

Swarovski hotfix of non hotfix?

Op het internet is een groot aanbod van Swarovski Hotfix steentjes, dit zijn steentjes met lijm onder de steentjes,deze lijm smelt als je het verwarmt en dan hecht het zich aan de ondergrond, bijv. aan textiel. Let op: deze strass steentjes zijn niet geschikt voor het gebruik van Body Jewels op de huid. Wij verkopen alleen non hotfix, die je met huidlijm op kunt plakken.