0
Winkelwagen
€ 0,00

Vetschmink en Crème make-up

Vetschmink, ook wel crème make-up genoemd is geschikt voor theatergrime en het maken van karakters. Vetschmink wordt daarom ook voornamelijk gebruikt in de theaterwereld, op het toneel, in straattheater en voor tv, film en fotografie. In extreme omstandigheden, zoals warme lampen en vochtig weer, is het gebruik van vetschmink ideaal.

Ook wordt de vetschmink veel gebruikt bij Special Effects voor bijv. het bijkleuren van latex opzetstukken, zoals neuzen, kinnen, hoorntjes. Het is ook geschikt voor het kleuren van gelatine of siliconen protheses.

Gebruik van vetschmink

De vetschmink, of crème make-up, kan zonder toevoeging van water of andere vloeistoffen worden aangebracht op de huid.

Om het werk te fixeren, moet de vetschmink na het aanbrengen afgepoederd worden met bijv. een transparant poeder.

Gebruik voor het verwijderen van de vetschmink of crème make-up een afschmink product.

Verkoop van vetschmink

We hebben vetschmink in felle kleuren en in huidtinten. De Supracolor van Kryolan is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en in 4 verschillende inhoudsmaten. Deze schmink heeft een grote dekkracht en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De TV Paint Sticks van Kryolan is een vetschmink in een handige houder.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop