0
Winkelwagen
€ 0,00

Waterschmink

Zoals het woord al zegt, deze schmink is op waterbasis en daardoor gemakkelijk af te wassen met lauw water en zeep. Deze schmink heeft veel kleurkracht en is verkrijgbaar in heel veel verschillende en vaak felle kleuren. Zeer geschikt voor de Carnaval. Gemakkelijk te verwerken en eenvoudig te verwijderen. Alle kleuren kunnen los gekocht worden in diverse inhoudsmaten. Ook zijn er paletten te koop met een aantal voorgeselecteerde kleuren. De waterschmink kleuren kunnen onderling gemengd worden om zo precies de kleur te mengen die het beste bij je outfit past.

In ons assortiment vind je grote merken waterschmink zoals Kryolan, DiamondFX, Cameleon en Mehron. Deze schmink is geschikt voor de gevoelige huid.

Kryolan Aquacolor schmink

De waterschmink van Kryolan (Aquacolor) heeft een uitgebreid schminkassortiment met veel kleuren. Deze schmink is ideaal voor het maken van ondergronden die je in elkaar wilt laten overlopen.

DiamondFX, Cameleon en Mehron waterschmink

Deze schmink heeft een hoge pigmentatie en is daarom ideaal om kleuren over elkaar heen te zetten, zonder dat ze in elkaar overlopen.

Waterschmink basiskleuren en meer

De verschillende merken hebben een aantal basiskleuren maar wij verkopen ook de speciale schmink. In splitcakes zitten meerdere kleuren tegelijk. UV en Neon schmink geven heldere kleuren onder normaal licht maar lichten op onder een UV lamp. Metallic kleuren zijn glanzende kleuren met een metaalachtige glans. Deze kleuren zijn veelal zachter en lenen zich uitstekend voor een ondergrond. Vloeibare waterschmink is beperkt watervast, maar wel snel en makkelijk aan te brengen.

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop