StarMagic is Schminken

Wil je schminken? Cursus of workshops volgen? Schmink kopen? Voorbeelden bekijken? Goed schmink advies? Bij StarMagic ben je aan het goede adres, want StarMagic is schminken!

 

Schmink cursussen en workshops

schmink lesLeer de mooiste gezichten schminken. StarMagic biedt cursussen voor zowel beginnende schminkers als gevorderden. De cursussen worden gegeven in onze studio in Cadier en Keer, vlakbij Maastricht.


Bekijk alle schmink cursussen >>

 

Schminken Advies en Informatie

Wij geven informatie over alles wat met schminken te maken heeft. Bekijk op onze site deze tips en trucs voor de mooiste schminkcreaties. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen met specifieke vragen.
 

 

Foto's en voorbeelden van grime en schmink

Ben je op zoek naar schmink en grime voorbeelden? Deze vind je hier! Aan de hand van voorbeelden leggen we je stap-voor-stap uit hoe jij zelf de mooiste creaties kunt maken. In de verschillende fotogalerijen kun je inspiratie opdoen voor verschillende thema’s zoals Carnaval en Halloween. StarMagic plaatst hier grime en schmink voorbeelden. Niet een mooi kant en klaar plaatje, maar met een stap-voor-stap werkwijze, zodat je zelf aan de slag kunt. Bij iedere foto kun je zien hoe je de schmink moet aanbrengen en er worden handige tips gegeven. 

Stap voor stap schmink en grime voorbeelden >>

 

 

Gratis Workshops

Wij geven regelmatig gratis schmink workshops. Je leert hier de basis van de schminktechnieken. Je kunt dan ook terecht met vragen. Kijk snel op welke dagen er workshops zijn ingepland.

Gratis workshops >>

 

Schmink kopen

schmink kopen met de schminkwijzerNatuurlijk ben je bij ons aan het goed adres voor al je schmink. Ga naar onze webshop en maak een keuze uit de vele kleuren.

Schmink kopen >>


Weet je niet welke schmink je moet kopen, lees dan eerst de Schminkwijzer.

 

De Schminkwijzer

Wil je schmink kopen, maar weet je niet zo goed welke schmink je waarvoor gebruikt? Wat zijn nou de verschillen tussen de merken? Kun je ook zelf een schminkpalet samenstellen? En hoe doe je dat dan? Voorkom teleurstellingen en lees eerst de schminkwijzer.

Ga naar de Schminkwijzer >>

 

Schmink Penselen

Er zijn diverse schmink penselen, maar welke zijn onmisbaar, en wat kun je ermee? Hier een snelle uitleg over de must-haves onder de schmink penselen.

Alle belangrijke penselen op een rij >>