0
Winkelwagen
€ 0,00

Senjo, de airbrush verf voor bodypainters

Goed nieuws voor alle Bodypainters.
Een watergedragen verf die door een naald van 0,2 mm loopt!

Senjo color airbrush verfSenjo-Color is een bekend merk op de Nederlandse markt. Deze airbrush verf op waterbasis heeft een uiterst fijne pigmentatie. De verf is verwerkbaar vanaf 0.6 bar en met een naald van 0,2 mm. Senjo verf is speciaal ontwikkeld voor de professionele airbrusher en geschikt voor uiterst nauwkeurig detail werk in sprankelende kleuren. Senjo airbrush verf is goed dekkend en heeft een duurzame hechting. Voor een watergedragen basis is deze verf relatief sneldrogend en geeft een matte uitstraling. Ook de modellen spreken lovend over deze airbrush make-up, de huid voelt niet gespannen aan en blijft goed zitten en is gemakkelijk afwasbaar met water en zeep.

Senjo is de oplossing voor alle bodypainters

Natuurlijk is Senjo -Color Basis ook geschikt voor grotere naald openingen. Deze airbrush make-up loopt gemakkelijk door de spuit zonder te klonteren. Het is zeer voordelig te verwerken, want deze verf is uiterst gelijkmatig en dun te spuiten. Ook ideaal voor strakke lijnen.

Senjo airbrush verf blijft goed op de huid zitten een geeft door de matte uitstraling geen hinderlijke glans bij de fotografie.

Senjo is exclusief verkrijgbaar bij StarMagic.

Senjo is verkrijgbaar in flesjes van 75 ml., in 24 verschillende kleuren. Ook in flesjes van 250 ml. in 6 kleuren.

 

 

Bekijk de voordelen van Senjo Color Airbrush make-up

 

 

Senjo Airbrush verf wordt gebruikt door niemand minder dan Peter Richter van de Bodypaintingcrew in Duitsland. Hij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van deze unieke Senjo-Color bodypaint verf.

De officiële Senjo-Color Site in Duitsland >>

 

Onze Senjo bodypaints

Zondag 22 mei 2011 waren wij bij de Face en bodypaint wedstrijden in Dongen. Daar hebben we deze mooie bodypaint met de Senjo airbrush make-up gemaakt.

Senjo Color AirbrushSenjo Color Airbrush verf

 

Bewaren

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Rijksweg 23
6267AD Cadier en Keer
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg.

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL001330855B35


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop