0
Winkelwagen
€ 0,00

3D Body Jewels sieraden maken

Combineer 2 hobby's: schminken en sieraden maken! Met deze producten van StarMagic maak je de mooiste bling bling 3D sieraden voor op de huid. Deze Body Jewellery maken we met Lilatex latex die we veilig op de huid kunnen plakken. De Lilatex is verkrijgbaar in verschillende kleuren en staat zodoende garant voor creativiteit. Samen met steentjes, bloemetje, lampjes etc. maken we de mooiste 3D sieraden.

 

Lilatex gebruiken om huid sieraden te maken

3D sieraden maken met LilatexBreng de gewenste kleur Lilatex aan op een glad oppervlak. Maak de gewenste vorm en positioneer de bling bling stenen op de gewenste plaats.

Laat deze 3D sieraden 24 uur drogen en het Body Jewel is klaar voor gebruik. Maak het sierraad voorzichtig los van de ondergrond. Er is slechts een dunne laag Lilatex nodig om een betrouwbare hechting te garanderen voor de losse steentjes.

De Body Jewels kunnen herbruikt worden.

 

 

Nog meer Bling Bling

Heb je Pinterest? Bekijk dan ook onze: "schmink sieraden bling bling" Pinbord voor meer inspiratie.

 

Over ons

StarMagic de snoepwinkel van Maastricht als het gaat om grime en visagie. Goede kwaliteit voor elk budget. In onze winkel werken enthousiaste professionals met passie voor hun vak. Bij vragen staat ons team voor u klaar met de beste service, advies, tips en ideeën. Zij nemen de tijd voor vragen, uitleg en persoonlijk advies.

Contact

StarMagic Grime en Visagie

Grote Gracht 42-46
6211SX Maastricht
Tel.   +31 (0)43 407 82 00 
Bgg. +31 (0)43 311 35 43

KvK nr.: 14622908
BTW nr.: NL-090960658B02


Contactformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop